top of page

Din personliga rådgivare

PAM Capital erbjuder finansiell rådgivning till privatpersoner, företag och institutioner. Vi värdesätter en personlig kontakt och jobbar nära våra kunder för att hitta de bästa lösningarna inom aktier, fonder, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar över hela världen.

Vår personliga service innebär att du alltid får skräddarsydda finansiella lösningar som passar just din livsstil och dina framtidsplaner.

PENSUM-OFFICE_Lev_14_lowres-min.jpg
Mönster_edited.png

VÅRT ERBJUDANDE

Få ditt kapital att växa

Corporate Finance

Vårt corporate finance team har lång och dokumenterad erfarenhet av företagstransaktioner. Vi erbjuder strategisk rådgivning vid Mergers & Acquisitios (M&A), Equity Capital Markets (ECM) samt Debt Markets tjänster (DCM).

chuttersnap-Iboom5tbfvs-unsplash.jpg
chris-brignola-X2CxUXFqKcM-unsplash.jpg

Försäkringar

Våra rådgivare kan hjälpa dig med allt ifrån tjänstepension till kapitalförsäkring, kassaförvaltning och löneväxling. Som kund får du tillgång till digitala pensionsverktyg som gör det enkelt att planera och ger dig en bättre överblick av din totala pension. Givetvis kan vi även erbjuda unika förvaltningsmöjligheter för din pension.

Corporate Finance
Försäkrigar
PAM Capital vinkel.png

Skatt & familjerätt

PAM Capital vinkel.png

Som kund hos PAM har du tillgång till juridisk expertis inom skatt och familjerätt.

Skattejuristen deltar vid analysen av din och din familjs ekonomiska situation och säkerställer att den lösning som presenteras är skatterättsligt korrekt. Du kan bland annat få hjälp med deklarationsfrågor samt inkomst- och företagsbeskattning.

 

Inom familjerätt kan vi hjälpa dig med de familjejuridiska konsekvenserna vid exempelvis arv, upprättandet av testamente och framtidsfullmakt, äktenskapsförord och andra nödvändiga dokument för att säkerställa din familjerättsliga situation.

Skatt & familjerätt

Aktiv eller passiv
kapitalförvaltning?

Du väljer om du vill vara aktiv i din portfölj eller ha en mer passiv kapitalförvaltning, också kallad diskretionär förvaltning. Väljer du det senare bevakar vi dina intressen och anpassar portföljen efter dina önskemål i kombination med kontinuerliga analyser av marknaden. Utvecklingen av dina investeringar följer du genom att logga in här.

PENSUM-OFFICE_Lev_12_lowres.jpg

UPPLEV EXPERTIS

Möt vårt team

erik.arvidsson_02_lowres-min.jpg

Erik Arvidsson

Wealth Manager

erik.arvidsson@pamcapital.se

+46 70 842 80 51

Alex Tang

Wealth Manager

alex.tang@pamcapital.se

+46 72 083 08 93

Patrik.jpg

Patrik Persson

Wealth Manager

patrik.persson@pamcapital.se

+46 72 721 51 50

Peter_Lannesand.jpg

Peter Lannesand

Försäkringsspecialist

peter.lannesand@pamcapital.se

+46 70 566 01 80

Markus_Danielsson.jpg

Markus Danielsson

Wealth Manager

markus.danielsson@pamcapital.se

+46 76 517 55 80

Anders Blomgren.png
Wealth Management Team

UPPLEV EXPERTIS

PAM Capital erbjuder

pexels-lukas-590016.jpg

Välgrundade analyser

Vi använder oss av branschens ledande och oberoende analysföretag BCA Research. I kombination med analyser från Morningstar och vår investeringskommitté kan vi erbjuda aktuella analyser för att göra de bästa investeringarna.

pexels-pixabay-209728.jpg

Obligationer

Låt dina pengar växa i form av ränta genom att låna ut pengar till ett bolag eller staten.

pexels-anna-nekrashevich-6802049 (1).jpg

Diskretionär aktieförvaltning

Koppla av och spendera din tid på annat – din personliga kapitalförvaltare bevakar din investering och tar förvaltnings-beslut. Vi genomför omplaceringar löpande inom de ramar som vi tillsammans kommit överens om, exempelvis avseende marknadsrisk, likviditet och volatilitet.

pexels-gdtography-911758.jpg

Private Equity

Investera i innovativa lösningar och morgondagens företag. Vi ser till att dina pengar växer tillsammans med onoterade bolag som inte finns registrerade på börsen.

SKRÄDDARSYDD FÖRVALTNING

Hos oss får du personlig service

PAM Capital är
stolt huvudsponsor av

cropped-VD-Logo-1.png
bottom of page