top of page

Tre anledningar till att anlita kapitalförvaltareHar du en större summa pengar som du vill se växa? Känner dig osäker på investeringar eller hur du ska gå till väga? Om du vill investera med experthjälp så borde du läsa vidare. Det är viktig information för företag, institutioner, organisationer och enskilda personer. Detta då både privatpersoner och institutioner kan anlita kapitalförvaltare för att förvalta kapital och förmögenheter.


1. Kapitalförvaltare är experter på att få pengar att växa

Vårt mål är tydligt – att få våra kunder att uppnå sina drömmar och visioner. Vår del i det hela är att få deras tillgångar att växa. Något som vi är experter på.


För att lyckas med vårt uppdrag har vi samlat ett team av professionella kapitalförvaltare med gedigen erfarenhet och god kännedom om marknader, olika investeringsmöjligheter samt ekonomiska modeller och prognoser. Vi erbjuder hjälp att investera i aktier, räntebärande värdepapper och fonder världen över. Vi investerar också i alternativa tillgångar som fastigheter, private equity och infrastruktur.


Utöver lång erfarenhet och ett gediget nätverk använder oss även av några av marknadens främsta analyser. I vår verktygslåda finns bland annat det oberoende analysföretaget BCA.

Men för att kunna skapa underverk behövs, utöver ekonomisk kunskap och koll på marknaden, även en gnutta god ekonomisk intuition. För att kunna fatta de bästa besluten utifrån kunskapsunderlag måste en god kapitalförvaltare ha förmågan att läsa av marknadens dagsläge, men även ha en bra känsla för hur den kommer att utvecklas. Detta är något vi har utvecklat över åren och stolt kan säga att vi gör med riktig fingertoppskänsla.2. Kapitalförvaltare gör kostnadseffektiva investeringar och undviker onödiga utgifter

"Många bäckar små gör en stor å" lyder ordspråket. Och det stämmer väl när det gäller mycket, men kanske särskilt när det kommer till ekonomi. Några tusen kronor här och några hundralappar där kan leda till stora utgifter i slutändan. Och vi vill ju behålla så stor del av pengarna som möjligt, eller hur?


Vi ser det som vår uppgift att erbjuda våra kunder en så kostnadseffektiv kapitalförvaltning som det bara går. Att investera med så låga omkostnader som möjligt är en utmaning som vi mer än gärna vill vinna. Som kapitalförvaltare jobbar vi alltid för kundens bästa och anpassar utefter dennes önskemål och livssituation. Vi är transparenta med alla kostnader och utgår från vad som är mest kostnadseffektivt i det långa loppet. För att uppnå detta så använder oss av oberoende analysverktyg och undviker fonder och aktier med för höga avgifter. Exempelvis investerar vi i fonder med institutionella klasser för transparenta avgifter.


3. Kapitalförvaltare skräddarsyr investeringarna efter dina behov

Ingen investering är den andra lik. På PAM Capital förvaltar vi kapital – men minst lika viktigt är det att förvalta våra kunders förtroende. För oss handlar förvaltning av kapital om en lång relation mellan oss och våra kunder. Vi jobbar alltid tillsammans med våra kunder för att hitta de bästa lösningarna inom aktier, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar.

Vi är väl insatta i våra kunders portföljer och mål. Tack vare vår långa erfarenhet och breda kunskap kan vi erbjuda en riktig spännvidd i våra tjänster och investeringsalternativ. Hos oss behöver inte våra kunder begränsa sig eller låsa sig till specifika fonder, aktier eller andra räntebärande papper. Vi erbjuder de fonder och aktier som passar dig bäst, och erbjuder även investeringsmöjligheter inom fastigheter, private equity och infrastruktur – över hela världen!


Prata investeringar med oss

Låter det som ett klokt och praktiskt val att anlita kapitalförvaltare? Hör av dig till oss så att vi kan prata mer. Att anlita en kapitalförvaltare är ett stort beslut och det är viktigt att det känns bra. Låt oss berätta varför just vår erfarenheten och analytiska förmåga gör oss till din perfekta partner.


Comments


bottom of page