top of page

PAM Capital växer och värvar Anders Blomgren som ny jurist

PAM Capital är på en spännande tillväxtresa och vi är glada att kunna meddela det senaste tillskottet i vårt team. Vi välkomnar Anders Blomgren som tillträder som vår nya jurist med specialisering inom skatt- och familjerätt.  


Anders Blomgren kommer senast från Coeli där han arbetade i en liknande roll de senaste tio åren. Han kommer att ingå i rådgivningsteamet där han främst kommer att arbeta med skatterätt och den ekonomiska familjerätten, men även stötta organisationen vid andra juridiska frågor. 


"Det är otroligt spännande att vara på plats och att få vara med på PAM Capitals fortsatta utvecklingsresa. Jag ser framemot att använda min expertis och erfarenhet för att stödja teamet och bli en värdefull resurs för våra kunder," säger Anders Blomgren. 


Anders har gedigen kompetens inom området där han arbetat med skattejuridik i drygt 35 år och med familjerätt de senaste 15 åren. Hans tidigare erfarenheter inkluderar bland annat skattejurist på Skatteverket, Ernst & Young och BDO samt


jurist på Coeli.  


"Vi är oerhört glada att få välkomna Anders Blomgren till PAM Capital. Med sin gedigna kompetens och långa erfarenhet, är jag övertygad om att han kommer att spela en avgörande roll i vår fortsatta tillväxt, samtidigt som vi stärker vårt kunderbjudande ytterligare," säger Ove Sigvardsson, VD på PAM Capital.   


För mer information, vänligen kontakta: 

Anders Blomgren, Jurist  E-post: anders.blomgren@pamcapital.se 

 

Ove Sigvardsson, VD E-post: ove.sigvardsson@cmigroup.se  Tel: 070-238 47 66  

Comments


bottom of page