top of page
Linköping: Presentation av nya investeringsmöjligheter - PEQ IV
Linköping: Presentation av nya investeringsmöjligheter - PEQ IV

tors 23 maj

|

PAM Capital Linköping

Linköping: Presentation av nya investeringsmöjligheter - PEQ IV

PAM Capital erbjuder nu möjligheten att investera i PEQ Invests fjärde fond, PEQ IV.

Tid och plats

23 maj 2024 11:30 – 13:00

PAM Capital Linköping, Klostergatan 12, 582 23 Linköping, Sverige

Om evenemanget

PAM Capital erbjuder nu möjligheten att investera i PEQ Invests fjärde fond, PEQ IV. Välkommen att anmäla dig till någon av våra presentationer där teamet från PEQ Invest kommer att berätta om sin investeringsstrategi, aktuella bolag och investeringsmöjligheterna i den nya fonden. Vi presenterar även InQuire och North Lab, de två första portföljbolagen i PEQ IV.

Om PEQ Invest

Teamet på PEQ Invest består av Greger Ericsson, Erik Högström, Oscar Ripa, Karl Granbom och Jimmy Söderström. PEQ Invest har över 10-års historik av framgångsrika investeringar i mindre bolag med fokus på tillväxt, hållbar utveckling och ny teknik. Resultaten bygger på en omfattande erfarenhet av aktivt sökande, hands-on utveckling och framgångsrika exit-strategier inom SME-sektorn. Försäljningarna har i snitt genererat 5 gånger pengarna till investerarna (sedan starten 2015) och 67 procent mer betalt för varje vinstkrona, i jämförelse med när man köper bolagen.

Genom att fokusera på högkvalitativa svenska bolag värderade kring 100 miljoner tar PEQ Invest en marknadsposition som möjliggör attraktiva ingångsvärderingar och fördelaktiga exit-möjligheter.

Vi bjuder på lunch under seminariet.

Dela detta evenemang

bottom of page