top of page

Välkommen på webbinarium om PEQ Invests fjärde fond

Nu bjuder vi in till en digital träff för er som missade möjligheten att delta på någon av våra tidigare presentationer av PEQ Invests fjärde fond - PEQ IV. Anmäl dig via knappen längre ned så får du en länk till webbinariet som kommer äga rum på Teams tisdagen den 18 juni kl. 11.45-13.00.

Teamet från PEQ Invest kommer då att berätta om sin investeringsstrategi, aktuella bolag och kommande investeringar i den nya fonden. Vi presenterar InQuire och NorthLab Photonics, de två första portföljbolagen i PEQ IV.


Bild: InQuire


Om PEQ Invest

Teamet på PEQ Invest består av Greger Ericsson, Erik Högström, Oscar Ripa, Karl Granbom, Jimmy Söderström och Josefine Gillbrand. PEQ Invest har över 10-års historik av framgångsrika investeringar i mindre bolag med fokus på tillväxt, hållbar utveckling och ny teknik. Resultaten bygger på en omfattande erfarenhet av aktivt sökande, hands-on utveckling och framgångsrika exit-strategier inom SME-sektorn. Försäljningarna har i snitt genererat 5 gånger pengarna till investerarna (sedan starten 2015) och 67 procent mer betalt för varje vinstkrona, i jämförelse med när man köper bolagen.

Som den första professionella ägaren i kassaflödespositiva, entreprenörsledda svenska bolag värderade kring 50-100 miljoner, möjliggörs attraktiva ingångsvärderingar och hög avkastningspotential.


Missa inte denna unika investeringsmöjlighet. Läs mer om InQuire, NorthLab Photonics och PEQ Invest.





Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page