top of page

Tecomatic mottog flera utmärkelser på Hueskers Partner Meeting i Kapstaden

Tecomatic är ett av portföljbolagen i PEQ III, PEQ Invest och en av PAM Capitals alternativa investeringar.


Tecomatic deltog i april på Hueskers Partner Meeting i Kapstaden där de var inbjudna att prata om Tecomatics delaktighet i Slussen-projektet i Stockholm och om deras arbete för en miljövänligare lösning. Huesker är en världsledande leverantör av högkvalitativa textilier, som används för tillverkning av Tecomatics Betongmadrasser och Siltgardiner.


Bild: Huesker

På plats i Kapstaden var Tecomatics Produktspecialist Eva Egnell. Hon föreläste om Slussen-projektet, där Huesker var en viktig samarbetspartner i framtagandet av de fem olika specialutformade Betongmadrasserna som togs fram specifikt för Slussen-projektet, ett projekt där Tecomatic levererat madrasser med vikter från 30 kg/kvm upp till 570 kg/kvm. Huesker lyfte fram hur samarbetet mellan Tecomatic och Huesker även har drivit dem till att utveckla sina produkter för att bättre möta marknadens och sina kunders behov.


Glädjande nog fick Tecomatic dessutom ta emot tre olika utmärkelser på konferensen:

  • 1:a plats: Hydraulics Growth Award 2020-2021 (största försäljningsökningen inom hydrauliska applikationer från 2020 till 2021)

  • 3:e plats: Hydraulics Growth Award 2022-2023 (tredje största försäljningsökningen inom hydrauliska applikationer från 2022 till 2023)

  • 2:a plats: Sales Growth Award 2020-2023 (andra största tillväxten under en period av fyra år i rad – tillsammans med 3 andra partners).


Huesker är ett multinationellt företag och är verksamma över hela världen. På plats på konferensen var det drygt 40 deltagare från olika länder. Utmärkelserna är ett kvitto på Tecomatics starka tillväxt, inte bara sett till deras historik utan även sett till branschen. Tillsammans med sina partners och leverantörer fortsätter de att utveckla nya och bättre produkter för att skydda vattenmiljön och stärka Sveriges infrastruktur.


Här kan du läsa mer om Tecomatic.

Läs mer om Huesker på deras hemsida.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page