top of page

Succé för Lagoom Living på årets fastighetsmässa i Malaga

Lagoom Living är ett spanskt fastighetsbolag som ägs av Iberian Yield Investment, en av PAM Capitals alternativa investeringar.

Malagas borgmästare, Francisco de Torre, besöker Lagoom Livings monter och "kupol" som visualiserade Lagooms pågående projekt.
Malagas borgmästare, Francisco de Torre, besöker Lagoom Livings monter och "kupol" som visualiserade Lagooms pågående projekt.

I förra veckan deltog Lagoom Living som partner och utställare på den välrenommerade fastighetsmässan SIMED Mediterranean Real Estate Exhibition i Malaga. Det blev ett lyckat event med många besökare där Lagoom fick möjlighet att sina våra pågående projekt och initiativ inom affordable housing. Mässan som ägde rum över tre hela dagar tog emot över 8.000 besökare och har blivit en viktig mötesplats och forum för utvecklare, byggherrar, investerare och beslutsfattare inom stat och kommun.


Lagoom Livings utställarplats på SIMEDs fastighetsmässa med många besökare.
Lagoom Livings "open cocktail" lockade många besökare och blev en stor succé.

Lagoom Living fick även möjlighet att delta i scenprogrammet där Javier Braza, medgrundare och styrelseledamot i Lagoom Living, deltog i en paneldebatt under temat ”Samarbetsformer för att förbättra tillgången till bostäder”. Paneldebatten modererades av Violeta Aragón Correa, generalsekreterare för FADECO Promoters (The Andalusian Federation of Property Developers). I paneldebatten deltog även generaldirektören för SEPES (Public Land Business Entity), Fidel Vázquez, generalsekreteraren för bostäder i Junta de Andalucía (The Regional Government of Andalusia), Alicia Martínez samt chefen för det kommunala bostadsinstitutet, José María López Cerezo.


Stort tack till alla som besökte Lagoom Livings monter och alla besökare som bidrog med ett stort engagemang och värdefulla insikter.För ytterligare information om Lagoom Living, besök deras hemsida.


Kommentare


bottom of page