top of page

PAM Capital värvar rådgivningschef och senior rådgivare från Coeli

PAM Capital fortsätter att expandera och rekryterar Niklas Wahlstedt och Fredrik Rönngren till sitt team inom kapitalförvaltning. Niklas och Fredrik kommer närmast från Coeli, precis som tidigare rekryteringarna Anders Blomgren, David Ramsell, Joakim Öhrner och Alex Tang.


Bild: Niklas Wahlstedt och Fredrik Rönngren


Niklas Wahlstedt och Fredrik Rönngren kommer likt tidigare rekryteringar närmast från Coeli och har en imponerande bakgrund inom kapitalförvaltning. Niklas anställs som rådgivningschef och Fredrik som senior rådgivare, båda med tillträde i höst.


Med drygt 20 års branscherfarenhet blir Fredrik Rönngren en värdefull tillgång för PAM Capitals kunder och partners. Han har stor erfarenhet inom alla tillgångsslag, men även från mer komplexa transaktioner som bolagsöverlåtelser.


Niklas Wahlstedt är en inspirerande ledare med god insikt i den nya generationens krav och önskemål kring förmögenhetsförvaltning. Han har en förmåga att bygga starka relationer och förstå hur man anpassar affärer till framtiden. Detta kommer vara mycket värdefullt i rollen som rådgivningschef och för PAM Capitals fortsatta framgång.


“Med Niklas och Fredrik på plats har vi ett otroligt starkt och diversifierat team. De är viktiga pusselbitar i vår tillväxtstrategi och kompletterar pågående rekryteringar och nuvarande team på ett ytterst värdefullt sätt,” säger Ove Sigvardsson, VD på PAM Capital.


“Vi ser fram emot att se dem bidra till PAM Capitals fortsatta framgång och hjälpa våra kunder att nå sina finansiella mål,” fortsätter Ove Sigvardsson.


PAM Capital befinner sig på en tillväxtresa och rekryteringarna är ytterligare ett steg i den riktningen. Företaget planerar att fortsätta växa ännu mer inom en nära framtid.


För mer information, kontakta:

Ove Sigvardsson, VD, PAM Capital AB E-post: ove.sigvardsson@pamcapital.se Tel: 070-238 47 66

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page