top of page
Göteborg (kväll): Presentation av nya investeringsmöjligheter - PEQ IV
Göteborg (kväll): Presentation av nya investeringsmöjligheter - PEQ IV

tors 30 maj

|

Elite Plaza Hotell

Göteborg (kväll): Presentation av nya investeringsmöjligheter - PEQ IV

PAM Capital erbjuder nu möjligheten att investera i PEQ Invests fjärde fond, PEQ IV.

Tid och plats

30 maj 2024 17:30 – 20:00

Elite Plaza Hotell, Västra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg, Sverige

Om evenemanget

PAM Capital erbjuder nu möjligheten att investera i PEQ Invests fjärde fond, PEQ IV. Välkommen att anmäla dig till någon av våra presentationer där teamet från PEQ Invest kommer att berätta om sin investeringsstrategi, aktuella bolag och investeringsmöjligheterna i den nya fonden. Vi presenterar även InQuire och North Lab, de två första portföljbolagen i PEQ IV.

Om PEQ Invest

Teamet på PEQ Invest består av Greger Ericsson, Erik Högström, Oscar Ripa, Karl Granbom och Jimmy Söderström. PEQ Invest har över 10-års historik av framgångsrika investeringar i mindre bolag med fokus på tillväxt, hållbar utveckling och ny teknik. Resultaten bygger på en omfattande erfarenhet av aktivt sökande, hands-on utveckling och framgångsrika exit-strategier inom SME-sektorn. Försäljningarna har i snitt genererat 5 gånger pengarna till investerarna (sedan starten 2015) och 67 procent mer betalt för varje vinstkrona, i jämförelse med när man köper bolagen.

Genom att fokusera på högkvalitativa svenska bolag värderade kring 100 miljoner tar PEQ Invest en marknadsposition som möjliggör attraktiva ingångsvärderingar och fördelaktiga exit-möjligheter.

Efter presentationen bjuder vi på sittande middag på Elite Plaza Hotell. 

Dela detta evenemang

bottom of page